Over ons

CoderDojo Utrecht
Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers ondersteund door de bedrijven en lokale Utrechtse organisaties 

Richard Nijhoff | ZJOEL | Champion CoderDojo Utrecht

Vier jaar geleden gestart met CoderDojo Utrecht. Betrokken geraakt via Liberty Global die CoderDojo internationaal ondersteund. Inmiddels als ZZP’er werkzaam in de technologiesector. “Fantastisch om iedere maand weer die enthousiaste kinderen te zien programmeren! Leuk om dit te kunnen doen in Utrecht samen met de Bibliotheek Utrecht.”

richard2

John Houweling | Champion CoderDojo Leidsche Rijn 

Als champion organiseer ik ongeveer 2 maandelijks de CoderDojo in Vleuterweide. Naast mijn activiteiten voor de CoderDojo ben ik ook vrijwilliger bij FutureNL en geef als gastdocent lessen op basisscholen in Utrecht. Ik heb veel plezier om enthousiaste kinderen programmeerkennis bij te brengen.

Trees de Ruiter | Champion CoderDojo Utrecht Overvecht

4 jaar geleden ben ik als vrijwilliger begonnen bij CoderDojo Utrecht. Besmet door het virus, ben ik anderhalf jaar geleden CoderDojo’s in Overvecht gaan organiseren. Daar hebben we nu ongeveer om de maand een CoderDojo, wat iedere keer weer een feestje is! In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig consultant in de technologiesector.

Jessie Hanssen | de Bibliotheek Utrecht | Specialist Taal en Digitaal

De Bibliotheek Utrecht helpt mensen om de wereld te leren lezen, ook in nieuwe (programeer)talen. De CoderDojo past helemaal bij de Bibliotheek, dé plek om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Voor ouders/verzorgers organiseren we Coffee&Code, programmeeractiviteiten voor ouders.

CoderDojo wordt ondersteund door:

CoderDojo Utrecht wordt mede mogelijk gemaakt door: